Conqueror: HTML5 :  forum
Open discussion for the HTML5 version of Conqueror here.  
adidas originals
Posted by: Elroy Yerkes ()
Date: May 31, 2018 10:10PM

ÿþHvis dette faktisk er adidas D Lillard 3, adidas originals hvad er dine tidlige tanker på skoen? Bliv afstemt, da mere info begynder at overflade.billede: NxY-911Up næste til adidas Originals Spezial er denne tonale farvelægning, der har skoen, er en fed og head-turning Bold Green farveway. Nogen fundet Adidas Yeezy 350 Cleat At An Outlet 27 okt. 2016 Før du går på en wild scavenger jagt søger at scoop op et par adidas Yeezy 350 Cleat til en nedsat pris. Lad mig gå videre og forklare dig, hvordan denne udsolgte frigivelse blev fundet hos en adidas outlet.

Dækket i Royal Blue fra top til tå, adidas EQT Support ADV har en øvre luftmask og er bygget med en behagelig soklignende pasform og ankelstøtte. Andre detaljer omfatter syntetiske overlejringer, støbte øjenlåg, en ankel støtterem og en EVA ydersål. Denne tonale Royal Blue farveløsning er nu adidas superstar ude hos udvalgte adidas forhandlere for $ 110.Derrick Rose og New York Knicks mistede deres sæsonåbner i går aftes til Cleveland Cavaliers, men jeg må indrømme, at der var tider hvor Rose lignede MVP-typen Rose fra et par år tilbage.

Med den tredobbelte hvide, blå og bourgognefarvefarve, der adidas fodboldstøvler allerede er indført, er den nye adidas Ultra Boost 3.0 afsløret i endnu en finish, denne gang består af Olive. Denne 3. generation af silhuetten bevarer i det væsentlige sin underskrift design etos intakt, selv om det med små forbedringer. Den øverste flaunts en ribbet-lignende Primeknit konstruktion med oliven striber efter hele, mens det forstærkende bur system er gengivet i en gennemskinnelig makeover. En sort hæl tæller supplerer yderligere temaet, da det hele hviler på toppen af en skarp hvidstødsål enhed for at afslutte sit design.

Det er ikke helt en vachetta adidas stan smith solbrændt konstruktion, men det deler et meget lignende udseende og motiv. Up next for adidas Alpha Bounce er denne tonal iteration, der har modellen lavet i en all-beige colorway. Denne gang roterer Alpha Bounce de to forskellige tonal nuancer af Beige, en på BOUNCE infunderede mellemsål og en anden på den sømløse øverst. Intet ord endnu, når disse vil droppe, men der er ingen tvivl om det her vil være en varm sælger, når de gør det. Prissat til $ 100, lad os vide, om du planlægger at lave et par eller to.

Denne sidste weekend adidas afslørede endelig, hvad der har været omkring et år i fremtiden, James Harden s første signatur sko med mærket. Kendt som adidas Harden Vol. 1, vil skoen debutere hos forhandlere i begyndelsen af december i Pioneer-farvelægningen, som du ser ovenfor. Harden Vol. 1 er bygget ud af en sort strikket øvre med et hvidt læder overlay på tåen. Andre detaljer omfatter adidas tre striber branding på hælen, Harden s logo på tungen, et unikt lacing system og en fuld længde Boost mellemsål. Denne adidas gazelle Pioneer-farvebane er inspireret af Hardens anden lige California-titel i gymnasiet.

Se efter adidas Harden Vol. 1 Pioneer at frigive den 3. december 2016 for $ 140. Vil du få fat i et par? På dæk har vi en ny farvevej fra Adidas Tubular Defiant til at vise dig. Denne gang er denne nye farvelægge designet specielt til damerne og er dækket af en sort neopren og læderoverdel. Andre detaljer omfatter reb laces og en hvid Tubular sål til at afslutte signatur look.You kan se efter adidas Tubular Defiant i Core Black for at komme frem til udvalgte adidas forhandlere i efteråret.

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.